Készház MENÜ
2083 SOLYMÁR, KÜLSŐVASÚT ÚT 3369 HRSZ. TEL.: +36 26 363-042 GRANDACS@GRANDACS.HU endefrnlitsk

Bemutatkozás


Ha Ön szakember; építkezésbe, felújításba kezdõ tulajdonos; viszonteladó vagy ügyeskezĂ» otthoni barkácsoló – a Grand-Ács Kft a profi partner, hogy elképzelései megvalósuljanak. Megbízható szaktanácsadás, személyes ügyfélkezelés, rugalmas kiszolgálás és gazdag termékválaszték várja és segíti Önt döntéseiben.
 

Teljesítményünket igazolják az intenzíven mĂ»ködõ hosszú távú kapcsolatok beszállítóinkkal, neves hazai és külföldi gyártókkal. Szakmai hátterünket több évtizedes kivitelezõi múlt jellemzi. Forgalmazott termékeinknél és kísérõ szolgáltatásainknál a magas minõségre és megfizethetõ árakra törekszünk, ISO minõségirányítási rendszerünk 2002 óta mĂ»ködik.
 

Telephelyünk 15000 m2 alapterületĂ», ebbõl 400 m2 bemutatóterem és iroda, legnagyobb gyártás elõkészítõ csarnokunk 800m2.


Folyamatos fejlõdésünk eredményeként a "GRAND-ÁCSSZERKEZET" 2005-ben elnyerte a Construma Nagydíjat, ezzel cégünk igazoltan a szakma élvonalába került. Az elõre gyártott ácsszerkezet a legmodernebb nyugati technológiával készül, magas hõszigetelõ értékĂ», kiváló minõségĂ» készházainknak is ez alkotja a vázát.

Napjaink egyre fontosabb és sürgetõbb kérdése az energia. Köztudott, hogy a földben rejlõ fosszilis energiahordozók, azaz a kõolaj, földgáz, szén mennyisége véges. A világ növekvõ energiaigényét a termelés fokozásával kívánják kielégíteni, de ezek a készletek végesek, így az energiahordozók ára folyamatosan növekszik, s esetenként stratégiai döntések miatt is kiszolgáltatott helyzetbe kerülhetnek a felhasználók.

Évszázadok óta használt tradicionális építési módokat váltja fel napjainkban a nagypaneles készházrendszer. Az egyre korszerĂ»bb építõanyagok megjelenésével új lehetõségek nyíltak az építészek elõtt. Így ma már kiváló minõségĂ» és rendkívül energiatakarékos készházak épülnek.

Gondolkodásmódunkban is változások mennek végbe, hisz a szélsõséges idõjárás már mindenkit megérintett. A klímaváltozásról mindenki hallott, sokan elindultak a környezettudatos gondolkodás útján. Tudta, hogy épületek fĂ»tésével legalább annyi káros anyagot bocsátunk ki, mint a gépjármĂ»vek üzemeltetésével? Mindenkinek a maga módján lehetõsége van a környezet pusztulását késleltetni.