Kszhz MEN
2083 SOLYMR, KLSVAST T 3369 HRSZ. TEL.: +36 26 363-042 GRANDACS@GRANDACS.HU endefrnlitsk

Készházgyár

GRAND-ÁCS KÉSZHÁZGYÁR (Készházrendszer ETA – 11/0224)
ETA minõsítés minta

2509 Esztergom-Kertváros Retek utca 5. (Opellel szemben)
Tel: 06-33/419-843,  Fax: 06-33/505-430, email: grandacs@invitel.hu


2009-es beruházásnak köszönhetõen esztergomi üzemünkben nyugateurópai készházgyárak mintájára egy új, német csúcstechnológiát képviselõ CNC vezérelt automata falpanelgyártó sor került beüzemelésre, amellyel éves szinten egy mûszakban 120db 120-150m2-es családi ház falpaneljeit tudjuk gyártani német minõségben magyarországi árakon. Az üzemben igény esetén a nyílászárók és a hõszigetelõ vakolatrendszer is beépítésre kerül. 

 

 

Ez a technológiai és szakmai háttér biztosítja, hogy a GRAND-ÁCS KFT üzemében gyártott készházak ma Magyarországon is garantáltan nyugat-európai minõséget képviselnek! Országos partnerhálozatunk kiváló tapasztalattal és szakmai háttérel rendelkezik. Segítik a kedves ügyfelet már a tervezgetéstõl és telekválasztástól kezdõdõen, segítenek az építési engedélyezési tervrajz elkészítésében, az engedélyeztetésben, esetlegesen a banki hitel megszerzésében és a szerzõdés elkészítésében, hogy az otthonra vágyónak az új házba költözés zökkenõmentes és igazi boldogság legyen.

Partnercégeink régi készházépítõ cégek, szaktudásuknak köszönhetõen az ország minden pontján valamint Szlovákiában és  hamarosan Nyugat-Európában is kiváló minõségben épülnek fel a KÉSZHÁZAK! ( lásd országos partnerhálózat ) Igény esetén megszervezik az esztergomi KÉSZHÁZGYÁRBAN az üzemlátogatást, sõt lehetõség van az üzemben a saját ház gyártásának végigkövetésére is.

 

 

GRAND-ÁCS KFT a partnercégekhez hasonló áron korlátozott számban vállal teljes készház kivitelezést is elsõsorban üzemeihez közeli építkezések esetében.

Országos partnerhálózatunkon belül vannak olyan cégek, amelyek már több mint tíz éve építenek készházakat. A mi szakmai és technológiai hátterünk és a partnercégek tapasztalata és szaktudása biztosítja, hogy az ezen technológiával felépült készházak (vagyis  üzemben gyártott nagypanelostechnológia) nyugati minõséget képviseljenek.