Készház MENÜ
2083 SOLYMÁR, KÜLSŐVASÚT ÚT 3369 HRSZ. TEL.: +36 26 363-042 GRANDACS@GRANDACS.HU endefrnlitsk

Bemutatkozás


Ha Ön szakember; építkezésbe, felújításba kezdő tulajdonos; viszonteladó vagy ügyeskezű otthoni barkácsoló – a Grand-Ács Tetőcentrum a profi partner, hogy elképzelései megvalósuljanak. Megbízható szaktanácsadás, személyes ügyfélkezelés, rugalmas kiszolgálás és gazdag termékválaszték várja és segíti Önt döntéseiben.
 

Teljesítményünket igazolják az intenzíven működő hosszú távú kapcsolatok beszállítóinkkal, neves hazai és külföldi gyártókkal. Szakmai hátterünket több évtizedes kivitelezői múlt jellemzi. Forgalmazott termékeinknél és kísérő szolgáltatásainknál a magas minőségre és megfizethető árakra törekszünk, ISO minőségirányítási rendszerünk 2002 óta működik.
 

Telephelyünk 15000 m2 alapterületű, ebből 400 m2 bemutatóterem és iroda, legnagyobb gyártás előkészítő csarnokunk 800m2.


Folyamatos fejlődésünk eredményeként a "GRAND-ÁCSSZERKEZET" 2005-ben elnyerte a Construma Nagydíjat, ezzel cégünk igazoltan a szakma élvonalába került. Az előre gyártott ácsszerkezet a legmodernebb nyugati technológiával készül, magas hőszigetelő értékű, kiváló minőségű készházainknak is ez alkotja a vázát.

Napjaink egyre fontosabb és sürgetőbb kérdése az energia. Köztudott, hogy a földben rejlő fosszilis energiahordozók, azaz a kőolaj, földgáz, szén mennyisége véges. A világ növekvő energiaigényét a termelés fokozásával kívánják kielégíteni, de ezek a készletek végesek, így az energiahordozók ára folyamatosan növekszik, s esetenként stratégiai döntések miatt is kiszolgáltatott helyzetbe kerülhetnek a felhasználók.

Évszázadok óta használt tradicionális építési módokat váltja fel napjainkban a nagypaneles készházrendszer. Az egyre korszerűbb építőanyagok megjelenésével új lehetőségek nyíltak az építészek előtt. Így ma már kiváló minőségű és rendkívül energiatakarékos készházak épülnek.

Gondolkodásmódunkban is változások mennek végbe, hisz a szélsőséges időjárás már mindenkit megérintett. A klímaváltozásról mindenki hallott, sokan elindultak a környezettudatos gondolkodás útján. Tudta, hogy épületek fűtésével legalább annyi káros anyagot bocsátunk ki, mint a gépjárművek üzemeltetésével? Mindenkinek a maga módján lehetősége van a környezet pusztulását késleltetni.